Broileria Milanon spagetilla

Ainekset
2 valkosipulin kynttä
½ nippua tuoretta basilikaa
oliiviöljy
1 x 400 g piemiä luumutomaatteja
2 x 150 g nahattomat broilerinnat (rintafile-iso)
100 g vehnäjauhoja
2 suurta kanamunaa
100 g korppujauhoja
30 g parmesaanijuustoa
150 g spagettia

Valmistus
Kuori ja hieno siivu valkosipuli. Valitse basilikan lehdet ja hienonna varret.
Kuumenna öljy kastikkeeseen keskilämmöllä.
Lisää valkosipuli- ja basilikanvarret ja keitä 2 minuuttia tai kunnes kuullottunut.
Pilko tomaatteja ja kaada ne pannulle lusikalla.
Lisää tilkka vettä. Hauduta noin 30 minuuttia, kunnes sakenee, kiiltäväksi ja paksuksi.
Laita broiler rinnat laudalle ja peitä kerroksella kelmua.
Tasoitta ne 5 mm: n paksuiksi.
Laita jauhot kulhoon, riko munat toiseen kulhoon.
Lisää jauhosekoitusta kolmanteen, johon parmesaaniin joukkoon.
Päällystä broiler, ensin jauhot, sitten muna ja lopulta juustoraasteessa, kunnes päällystetty perusteellisesti.
Kuumenna öljy suuressa paistinpannussa keskilämmöllä ja paista broiler 3-4 min kummaltakin puolelta tai kunnes kultainen ja liha kypsä.
Keitä spagettit paketin ohjeiden mukaisesti, sitten tyhjennä liika vesi astiaan ja lisää tomaattikastikkeeseen, löysennä tarvittaessa vähän keittovedellä.
Tarjoile pasta rinnakkain broilerin kanssa, jossa loput parmesan ja basilika lehdet päälle.